En smak av havet og av rå, norsk natur. En eksklusiv delikatesse for de helt spesielle anledningene. Små perler av kaviar som popper i munnen og gir en helt unik smaksopplevelse.
CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR er helt uten tilsetningsstoffer. Den finnes i tre forskjellige typer: ORIGINAL, MILD og ROSÉ. Vil du ha en kraftig, distinkt smak av hav, så rå og naturlig som mulig, velger du ORIGINAL. Føler du for en mildere smak, kan du prøve MILD, som gir en balansert smaksopplevelse med både salt og sødme. ROSÉ er enda søtere i smaken og rikere i fargen. Alle kaviartypene kan nytes som de er, eller sammen med annen mat med mild smak.
CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR ORIGINAL har en kraftig smak av hav og er uten andre tilsetningsstoffer enn salt
CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR MILD har en balansert smak av hav og sødme som kommer fra at den er sukkersaltet med én del sukker. Dette gir en mindre saltsmak, som hinter mot det syrlige. Ellers er den helt naturlig uten andre tilsetningsstoffer.
CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR ROSÈ domineres av mer sødme enn sine brødre i CIMŌRAE-familien. Årsaken er at kaviaren er tilsatt to deler sukker, noe som resulterer i en sterkere farge og søtere smak.
Den finnes i tre forskjellige typer: ORIGINAL, MILD og ROSÉ. Vil du ha en kraftig, distinkt smak av hav, så rå og naturlig som mulig, velger du ORIGINAL. Føler du for en mildere smak, kan du prøve MILD, som gir en balansert smaksopplevelse med både salt og sødme. ROSÉ er enda søtere i smaken og rikere i fargen. Alle kaviartypene kan nytes som de er, eller sammen med annen mat med mild smak.