CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR

Cibus Maris Norway AS er stolte av å være den eneste i Norge som produserer rognkjekskaviar. 
Havets delikatesse – produsert nord for polarsirkelen.  
Vi er alene i verden om å lage en kaviar som er velsignet av nordlyset (aurora borealis). 
Nesten 200 er reservert!

DEN PERFEKTE JULEGAVE TIL KR 499*.

Nå har du mulighet til å kjøpe en Limited Edition-pakke.

Det eneste vi har for salg er 1.500 pakker av vår First Edition-produksjon til introduksjonspris. Salget varer til lagret er tomt og pakkene nummereres. 

Pakken inneholder tre glass, et glass av hver av vår unike smaksopplevelse, pakket  i en fin gaveeske.

I hvert glass finner man smakene søtt (Rosé), salt (Original) og syrlig (Mild).  De kan nytes alene,  eller blandet sammen, men også sammen med annen mat med mild smak.

*Frakt kan komme i tillegg. Ved kjøp av 3 pakker = Fri frakt. Pakken kan sendes i hele Norge eller hentes på nærmeste utsalgssted.

 • Utsalgssteder

  Du kan betale og hente varen på følgende utsalgsteder:

  - Best Tollå , Vestre Beiarveien 1036, 8114 Tollå

  - Bunnpris Sandnessjøen, Torolv Kveldulvsons gate 24, 8800 Sandnessjøen

 • Du kan også få tilsendt varen per post

  Vi har avtale med DHL. Mot et lite frakttillegg* sender vi over hele landet.

  *Ved kjøp av 3 eller flere pakker sender vi fraktfritt.

CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR

Nord for polarsirkelen, der naturens nærvær er intenst, der mørketida setter inn i desember og nekter å gi slipp før i januar. Der bølgene slår inn på land og skyller ubønnhørlig over klippene, der nordlyset danser over himmelen – som et kosmisk fyrverkeri i skjønn forening med det mørke havet – under disse røffe, men magiske forholdene, lages en utsøkt kaviar av rognkjeks. Rognkjeksen kommer inn til norskekysten for å gyte når våren yrer i strandkanten.
Når vinteren slipper taket og våren er i anmarsj, er nordlyset på sitt klareste. Da kan de blankpolerte steinene endelig oppleve tidevannet. Dagene er lysere, og nordlyset bølger seg mykt over himmelen som et kosmisk fyrverkeri og skaper en trolsk stemning. Det er også når isen smelter, og det er vår yr i strandkanten, at rognkjeksen kommer til kysten for å gyte. Fra land kan man nå skimte båtene som har kommet i gang med årets fiske etter rognkjeks. 


CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR er en ny og spennende delikatesse – en helnorsk, eksklusiv kaviar av rognkjeksrogn. Den er laget på Helgelandskysten hvor fjellrekken De syv søstre steiler stolt over havgapet. Her er det ideelle forhold for rognkjeksen. Nordnorsk natur, lukten av salt hav og sveipet av nordlys over det dramatiske landskapet, er inspirasjonen bak CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR.

Vår eksklusive kaviar, CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR, eller «nordlys mat fra havet», er en utsøkt kaviar som er like unik som landet den kommer fra – nordlysets land. 

 

Polarsirkelen

Polarsirkelen symboliserer vill og vakker natur, gastronomiske opplevelser og nordlys (aurora borealis). Ingen andre steder i verden kan by på denne unike kombinasjonen av det røffe, utsøkte og magiske. Nordnorsk natur, lukten av salt hav og sveipet av nordlys over det dramatiske landskapet. Dette er inspirasjonen bak CIMŌRAE NORDLYSKAVIAR.
CIMŌRAE betyr «Nordlysmat fra havet» på latin.

Ønsker du å vite mer om hemmeligheten bak vår delikatesse fra havet?
Ta gjerne kontakt